BOTTEN
200 G DIGESTIVEKEX
75 G SMÖR
FYLLNING
200 G VITCHOKLAD
300 G PHILADELPHIAOST
2,5 DL KESELLA
1 DL STRÖSOCKER
3 ST ÄGG
2 TSK RIVET CITRONSKAL
UGN 175 GRADER
BOTTEN SMULA KEXEN FINT I EN BUNKE
SMÄLT SMÖRET
BLANDA SAMMAN OCH PRESSA SMULORNA I BOTTEN AV EN 24 CM FORM MED LÖSTAGBAR KANT
GRÄDDA BOTTEN MITT I UGNEN CA 10 MINUTER
LÅT SVALNA
SÄNK VÄRMEN PÅ UGNEN TILL 150 GRADER
FYLLNING
SMÄLT DEN VITA CHOKLADEN
VISPA SAMMAN OST, KESELLA OCH SOCKER
RÖR NER ÄGG, CITRONSKAL OCH SMÄLT CHOKLAD
HÄLL SMETEN I FORMEN OCH GRÄDDA I NEDRE DELEN AV UGNEN 35 – 45 MINUTER
KAKAN SKA PRECIS HA STELNAT I MITTEN
LÅT SVALNA ELLER BLI KYLSKÅPSKALL
VISPA CRÈME FRAICHE MED ELVISPEN
RÖR NER VANILJSOCKER
BRED DEN ÖVER KAKAN
GARNERA MED HALLON ELLER BLÅBÄR