HÅKANSTORPSSTUBBE

1/2 KG MANDELMASSA

2 HG BLOCKCHOKLAD

2 ÄGG

1 HG KOKOSFETT

RUSSIN OCH MANDEL

SMÄLT BLOCKCHOKLADEN I VATTENBAD OCH LÅT SVALNA

TILLSÄTT ÄGGEN OCH BLANDA MYCKET NOGA

SMÄLT OCH TILLSÄTT KOKOSFETTET

KAVLA UT MANDELMASSAN MELLAN GLADPACK TILL EN FYRKANT

BRED UT CHOKLADEN PÅ MANDELMASSAN ( SPARA EN DEL TILL ATT TÄCKA STUBBEN MED)

EV KAN MAN LÄGGA MANDEL OCH RUSSIN PÅ CHOKLADEN

RULLA IHOP SOM EN RULLTÅRTA

BRED DEN SPARADE CHOKLADEN PÅ STUBBEN 

STRÖ ÖVER HACKAD MANDEL

OM MANDELMASSAN ÄR HÅRD KAN MAN GÖRA DEN MER LÄTT ARBETAD

500 G MANDELMASSA BLANDAS MED 250 G FLORSOCKER

TILLSÄTT LITE VATTEN NÄR MASSAN HAR ARBETATS IHOP SÅ ATT DEN BLIR SMIDIG