KUNGLIGA BULLAR

1 LITER MJÖLK

2 PKT JÄST

3 HG MARGARIN

1 TSK SALT

2 MSK HONUNG

2,5 – 3 LITER VETEMJÖL

SMULA SÖNDER JÄSTEN OCH BLANDA DEN MED LITE MJÖLK

SMÄLT MARGARINET I EN KASTRULL OCH HÄLL I MJÖLKEN VÄRM TILL 37 GRADER

HÄLL DEN UPPVÄRMDA MJÖLKEN ÖVER JÄSTEN

BLANDA NER HONUNG OCH SALT

ARBETA IN MJÖLET OCH ARBETA DEGEN SMIDIG ( DEN SKA VARA GANSKA LÖS )

KVLA UT DEGEN

 FYLLNING 

1,5 HG MARGARIN

1,5 DL HONUNG

6 TSK KARDEMUMMA ELLER KANEL

1,5 DL HACKAD MANDEL

SMÄLT MARGARIN OCH HONUNG I EN KASTRULL

TILLSÄTT MALEN ELLER STÖTT KARDEMUMMA OCH HACKAD MANDEL

BRED UT FYLLNINGEN PÅ DEGEN

RULLA IHOP DEGEN SOM EN RULLTÅRTA OCH SKÄR I LAGOM BITAR

LÄGG BITARNA I PAPPERSFORMAR

LÅT BULLARNA JÄSA TILL DUBBEL STORLEK

PENSLING

ÄGG OCH MJÖLK

PENSLA BULLARNA MED BLANDNINGEN AV ÄGGET OCH MJÖLKEN

GRÄDDA BULLARNA I 225 GRADER CA 5 – 10 MINUTER