MOROTSKAKA I LÅNGPANNA

30 BITAR

4 ÄGG

4 DL STRÖSOCKER

240 G VETEMJÖL

1 TSK KANEL

1 TSK VANILJSOCKER

2 TSK BAKPULVER

200 G SMÄLT SMÖR

350 G FINT RIVNA MORÖTTER

GLASYR/SMÖRKRÄM

125 G RUMSVARMT SMÖR

1 DL NATURELL  PHILADELPHIAOST

3 DL FLORSOCKER

2 TSK VANILJSOCKER

SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER

VISPA ÄGG OCH SOCKER PÖSIGT

BLANDA ALLA TORRA INGREDIENSERNA OCH RÖR NER DET I ÄGGBLANDNINGEN TILLSAMMANS MED SMÄLT SMÖR OCH RIVNA  MORÖTTER

BRED UT SMETEN I EN LÅNGPANNA KLÄDD MED BAKPLÅTSPAPPER

GRÄDDA KAKAN MITT I UGNEN 20 MINUTER

TA UT KAKAN OCH LÅT DEN SVALNA HELT

VISPA IHOP SMÖR OCH MJUKOST MED EN ELVISP

TILLSÄTT FÖRST LITE AV FLORSOCKRET OCH FORTSÄTT VISPA DET TILLS DET BLIR VITT OCH FLUFFIGT

TILLSÄTT RESTEN AV FLORSOCKRET SAMT VANILJSOCKRET OCH VISPA YTTERLIGARE EN MINUT

BRED GLASYREN ÖVER KAKAN

KYL KAKAN OCH SKÄR I RUTOR