SNICKERSTOPPAR DOPPADE I CHOKLAD

350 G JORDNÖTSSMÖR

1 DL SIRAP

1 DL STRÖSOCKER

1 MSK VANILJSOCKER

1 DL KOKOS

CA 10 – 12 DL CORNFLAKES (ELLER TILLS SMETEN BLIR STUM OCH FORMBAR)

GARNERING 200 G MJÖLKCHOKLAD

VÄRM UPP EN KASTRULL MED SOCKER OCH SIRAP DET SKA INTE KOKA

RÖR NER VANILJPULVER, JORDNÖTSSMÖR OCH KOKOS

KROSSA NER CORNFLAKSEN MED HANDEN ELLER GAFFEL

RÖR TILLS DU FÅR EN LAGOM STUM MEN FORMBAR SMET

STÄLL KALLT MEDAN CHOKLADEN SMÄLTER ÖVER VATTENBAD

FORMA JORDNÖTSSMETEN TILL TOPPAR

DOPPA SEDAN BOTTEN PÅ DEM OCH STÄLL PÅ ETT BAKPLÅTSPAPPER

JENNYSMATBLOGG.NU