BAILEYS OCH MJÖLKCHOKLADMOUSSE

4 – 6 PERSONER

100 G MARABOU MJÖLKCHOKLAD

3 MSK BAILEYS

2 ÄGGULOR (RUMSTEMPERERADE)

3 DL VISPAD GRÄDDE

TOPPING

1 – 2 DL  LÄTTVISPAD GRÄDDE

HALLON

HYVLAD CHOKLAD

SMÄLT CHOKLADEN ÖVER VATTENBAD

LÅT SVALNA NÅGOT TILL RUMSTEMPERATUR

VÄRM UPP BAILEYS I EN KOPP I MIKRON

TILLSÄTT LIKÖREN  I DEN SMÄLLTA CHOKLADEN

RÖR NER ÄGGULORNA

RÖR TILL EN JÄMN BLANK SMET

VISPA GRÄDDEN OCH VÄND NER

FYLL UPP I ÖNSKADE SERVERINGSGLAS

STÄLL IN I KYLEN CA 2 TIMMAR INNAB SERVERING

VID SERVERING

VISPA GRÄDDEN TILL  LÄTTVISPAD

DEKORERA MED HALLON  OCH HYVLAD CHOKLAD

PUDRA LITE FLORSOCKER ÖVER

SERVERA DIREKT