KORV STROGANOFF

4 PORTIONER

RECEPT:JENNIE KÅREBLOM

400 GRAM MAGER FALUKORV

1 STOR GUL LÖK

1 HACKAD RÖD PAPRIKA

2 DL VATTEN

1 KÖTTBULJONGTÄRNING

1 DL MATLAGNINGSGRÄDDE 6%

1 DL MANDELMJÖLK

1 TSK PAPRIKAPULVER

1 PRESSAD VITLÖKSKLYFTA

2 MSK TOMATPURÈ

1-2 TSK MAIZENA TILL REDNING

BRYN KORV, LÖK OCH VITLÖK

TILLSÄTT VATTEN, BULJONG, MJÖLK, MATLAGNINGSGRÄDDE, PAPRIKAPULVER OCH TOMATPURÈ 

LÅT DET SJUDA UPP

RED AV MED MAIZENA

SMAKA AV OCH SALTA OCH PEPPRA EFTER EGET TYCKE

LÄGG I PAPRIKAN OCH SJUD TILLS DEN ÄR LAGOM MJUK