ITALIENSKT PANNBRÖD

50 G JÄST

7 1/2 DL LJUMMET VATTEN

1 KG VETEMJÖL

3 MSK OLIVOLJA

1 TSK SALT

1 TSK PEPPAR

OLJA , HAVSSALT OCH FÄRSKA ÖRTER ATT STRÖ ÖVER

RÖR UT JÄSTEN I DET LJUMNA VATTNET

HÄLL MJÖLET PÅ BAKBORDET OCH GÖR EN GROP

HÄLL I OLJA, SALT, PEPPAR OCH DEGSPAD

ARBETA DEGEN BLANK OCH ELASTISK

LÄGG DEGEN I EN OLJAD BUNKE OCH TÄCK MED PLASTFOLIE

LÅT JÄSA CA 1 TIMME TILL DUBBEL STORLEK

ARBETA DEGEN NÅGON MINUT

LÄGG UT DEN I EN OLJAD LÅNGPANNA

GÖR HÅL MED FINGRARNA

TÄCK DEGENS YTA MED OLJA

LÄGG PÅ KRYDDORNA OCH KLAPPA IN

TÄCK MED FUKTIG DUK 

JÄS I 1 TIMME

SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER

STRÖ HAVSSALT PÅ DET FÄRDIG JÄSTA BRÖDET

GRÄDDA BRÖDET I 20 MINUTER