KANELBULLEKAKA

175 G SMÖR

2 1/2 DL STRÖSOCKER

2 ÄGG

3 DL GRÄDDFIL

4 1/2 DL VETEMJÖL

2 TSK VANILJSOCKER

1 MSK BAKPULVER

1 KRM SALT

2 MSK SMÖR

FYLLNING

1/2 DL STRÖSOCKER

1 1/2 MSK KANEL

SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER

SMÖRA OCH BRÖA EN SOCKERKAKSFORM  (1 1/2 L )

RÖR SMÖR OCH SOCKER MJUKT OCH LUFTIGT

BLANDA NER ÄGGEN ETT I TAGET

RÖR I GRÄDDFILEN

RÖR SAMMAN DE TORRA INGREDIENSERNA I EN SEPARAT SKÅL

BLANDA I DET I SMETEN

BLANDA IHOP SOCKER OCH KANEL TILL FYLLNINGEN

HÄLL 1/2 SMETEN I SOCKERKAKSFORMEN

STRÖ ÖVER HÄLFTEN AV KANELSOCKRET

FYLL PÅ MED RESTEN AV SMETEN

STRÖ ÖVER RESTEN AV KANELSOCKRET

KLICKA 2 MSK SMÖR ÖVER KAKAN

GRÄDDA KAKAN CA 45 – 60 MINUTER I UGNEN

TESTA MED STICKAN ATT DEN ÄR KLAR ( STICKAN SKA VARA UTAN SMET )