KYCKLINGRUTOR

4 PERSONER

2 STÖRRE KYCKLINGFILÈER

1 – 2 MSK SENAP

200 G EMMENTALEROST 

200 G PARMASKINKA I SKIVOR 

2 ÄGG

3 DL GRÄDDFIL

3 VITLÖKSKLYFTOR

SALT EFTER SMAK

DELA KYCKLINGEN I TUNNARE FILÈER OCH BANKA UT DEM FÖRSIKTIGT MED EN KASTRULL

SALTA KYCKLINGEN

SMÖRJ EN UGNSFORM (CA 34X24 CM)

FÖRDELA KYCKLINGEN ÖVER HELA FORMEN

PENSLA KYCKLINGEN MED SENAP

STRÖ ÖVER PRESSAD VITLÖK

RIV HÄLFTEN AV OSTEN OCH STRÖ ÖVER

TA BORT FETTE FRÅN SKINKAN OCH LÄGG DEN ÖVER OSTEN

SKIVA RESTEN AV OSTEN MED EN OSTHYVEL OCH LÄGG ÖVER SKINKAN

VISPA ÄGGEN MED GRÄDDFILEN OCH HÄLL ÖVER ALLT

GRÄDDA I CA 35 MINUTER I 200 GRADER TILLS  DET FÅTT FIN FÄRG

LÅT SVALNA 

 SKÄR I SÅ STORA RUTOR SOM DU VILL HA