HIMMELSK FESTKAKA

100 G SMÖR

2 ÄGG

2 DL STRÖSOCKER

1 DL VETEMJÖL

0,75 DL KAKAO

1 TSK VANILJSOCKER

SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER

SMÄLT SMÖRET OCH LÅT SVALNA

VISPA ÄGG OCH SOCKER PÖSIGT

BLANDA SMÖR OCH ÄGGVISPET

BLANDA MJÖL, KAKAO OCH VANILJSOCKER OCH RÖR NER DET I SMETEN

SMÖRJA OCH BRÖA EN FORM, CA 20 CM I DIAMETER MED AVTAGBAR KANT

HÄLL SMETEN I KAKFORMEN

GRÄDDA KAKAN I CA 25 MINUTER

LÅT KAKAN STÅ MINST 3 TIMMAR FÖRE SERVERING (GÄRNA FRÅN DAGEN INNAN)

GLASYR

200 G PHILADELPHIAOST

60 G SMÖR

2 TSK VANILJSOCKER

5 MSK KAKAO

4 DL FLORSOCKER

1 BURK MANDARINKLYFTOR

BLANDA PHILADELPHIAOST, SMÖR, VANILJSOCKER OCH KAKAO TILL EN SLÄT SMET

SIKTA NER FLORSOCKER OCH BLANDA

BRED GLASYREN PÅ KAKAN OCH GARNERA MED MANDARINKLYFTOR

MANDARINSÅS

TA MANDARINSPAD FRÅN EN BURK OCH BLANDA MED

3 MSK KONCENTRERAD APELSINJUICE

1/2 DL VATTEN

KOKA UPP OCH RED MED POTATISMJÖL TILL EN SIMMIG KONSISTENS

VID SERVERING SLÅ LITE MANDARINSÅS RUNT KAKAN