SVERIGEKAKA MED KANEL&ÄPPELFYLLNING

3 ÄGG

3 DL STRÖSOCKER

3 DL SEMPER FIN MIX

2 TSK BAKPULVER

1 DL KOKANDE VATTEN

SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER

SMÖRA OCH BRÖA EN SPRINGFORM

VISPA ÄGG OCH STRÖSOCKER RIKTIGT PÖSIGT

BLANDA FIN MIX OCH BAKPULVER

HÄLL DET I ÄGG SMETEN OCH RÖR OM MED SLICKEPOTT

HÄLL I DET KOKANDE VATTNET OCH RÖR OM TILL EN SLÄT SMET

HÄLL SMETEN I SPRINGFORMEN

GRÄDDA KAKAN I 30 CA MINUTER

KAKAN SKA VARA TORR NÄR DU KOLLAR MED STICKAN

LÅT KAKAN SVALNA

FYLLNING 1

4 ÄPPLEN

1 MSK KANEL

1 MSK KARDEMUMMA

2 MSK VANILJSOCKER

SMÖR ATT STEKA I

SKALA OCH TÄRNA ÄPPLENA

LÄGG I EN REJÄL KLICK SMÖR I EN KASTRULL

HÄLL I ÄPPLENA OCH KRYDDBLANDNINGEN

BLANDA OM OCH LÅT STÅ OCH PUTTRA I 5 MINUTER

FYLLNING 2

125 GRAM SMÖR

1 DL MJÖLK

1 MSK KANEL

1 DL SOCKER

SMÄLT SMÖRET

HÄLL I MJÖLK, SOCKER OCH KANEL

KOKA UPP ALLT

BLANDA IHOP FYLLNING 1 OCH 2

DELA DEN AVSVALNADE KAKAN PÅ MITTEN

BRED FYLLNINGSBLANDNINGEN PÅ KAKAN

LÄGG SEDAN PÅ LOCKET

DEKORERA MED FLORSOCKER