LEILAS GODASTE REVBENSSPJÄLL

5 KG REVBENSSPJÄLL  HELA TJOCKA

1 VITLÖK

2 GUL LÖK

2 MORÖTTER

SALT

KOKA REVBENSSPJÄLLEN

FYLL EN KASTRULL MED VATTEN OCH LÄGG I KLYFTAD LÖK, VITLÖK OCH SKIVADE MORÖTTER

SALTA VATTNET VÄL ANNARS SMAKAR INTE REVBENSPJÄLLEN NÅGOT

KOKA REVBENENSSPJÄLLEN LÅNGSAMT I VATTEN TILLSAMMANS MED GRÖNSAKERNA TILLS DE BLIVIT MÖRA OCH KÖTTET NÄSTAN FALLER AV BENEN

TA UPP REVBENSSPJÄLLEN OCH LÅT DEM RINNA AV PÅ ETT GALLER INNA DE PENSLAS MED GLAZE

GLAZE TILL REVBENSSPJÄLLEN

1 DL KETCHUP

1 DL SOJA, JAPANSK

1 DL RÅSOCKER

2 MSK SESAMOLJA

0,5 DL FLYTANDE HONUNG

1 BIT INGEFÄRA, FÄRSK STOR SOM EN TUMME

2 KLYFTOR VITLÖK

SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER

RÖR IHOP EN GLAZE MED KETCHUP, SOJA, RÅSOCKER, SESAMOLJA OCH HONUNG

RIV NER INGEFÄRA OCH VITLÖK I GLAZEN

PENSLA GLAZEN PÅ REVBENSSPJÄLLEN OCH KÖR DEM I UGNEN I CA 30-40 MINUTER TILLS DE FÅTT FÄRG

PENSLA EN GÅNG TILL EFTER 15 MINUTER

SERVERA REVBENSSPJÄLLEN MED FÖRDEL DIREKT DÅ ÄR DE SOM SAFTIGAS

RECEPT LEILAS HOME DELIVERY