PANNACOTTAPAJ MED VITCHOKLAD

BOTTEN

CA 12 DIGESTIVEKEX

75 G SMÄLT SMÖR

PANNACOTTA FYLLNING

3 GELANTINBLAD

5 DL VISPGRÄDDE

1/2 DL STRÖSOCKER

200 G VIT CHOKLAD

HALLONSÅS

CA 3 DL HALLON, FÄRSKA ELLER FRYSTA

CA 1/2 DL FLORSOCKER

SMULA SÖNDER DIGESTIVEKEXEN I EN BUNKE

RÖR IHOP DEM MED SMÖRET

TRYCK UT SMULDEGEN I EN PAJFORM 22 – Q23 CMI DIAMETER

STÄLL DEN I FRYSEN CA 1 TIMME FÖR ATT STELNA ORDENTLIGT SÅ ATT SMULORNA INTE LOSSNAR NÄR DU HÄLLER PÅ PANNACOTTEN

LÄGG GELANTINBLADEN I KALLT VATTEN CA 10 MINUTER

SJUD GRÄDDEN OCH SOCKRET I EN KASTRULL TILLS SOCKRET LÖST SIG

TILLSÄTT CHOKLADEN OCH LÅT DEN SMÄLTA I GRÄDDEN

KRAMA UR GELANTINBLADEN OCH SMÄLT NER DEM I GRÄDDEN

BLANDA ORDENTLIGT

LÅT PANNACOTTAN KALLNA INNAN DU HÄLLER DEN PÅ BOTTNEN

HÄLL DEN KALLA PANNACOTTAN PÅ SMULBOTTEN

STÄLL DEN I KYLEN FÖR ATT STELNA NÅGRA TIMMAR

MOSA SÖNDER HALLONEN OCH BLANDA DEM MED SOCKRET

HÄLL HALLONPURÈN PÅ PAJBITEN VID SERVERING