FISK MED SALLADS OST OCH SOLTORKADE TOMATER

VIKTVÄKTARE RECEPT

4 PORTIONER

500 GRAM TORSK

100 G FETA SALLADSOST 10%

2 DL CRÈME FRAICHE

6 SOLTORKADE TOMATER

1/2 TSK SALT (EFTER EGEN SMAK)

1 KRM SVARTPEPPAR

2 TSK TORKAD DRAGON

1 MSK SESAMFRÖ

SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER

LÄGG FISKEN I EN UGNSFAST FORM OCH TILLAGA I UGNEN 10 MINUTER

BRYT SALLADS OSTEN I MINDRE BITAR OCH BLANDA MED FRAICHEN OCH FINHACKADE SOLTORKADE TOMATER

SALTA, PEPPRA OCH KRYDDA MED DRAGON

HÄLL AV VÄTSKAN SOM FISKEN EVENTUELLT SLÄPPT UNDER TILLAGNINGEN

HÄLL OST- OCH TOMATRÖRAN ÖVER FISKEN

STRÖ ÖVER SESAMFRÖN

SÄTT IN FORMEN I UGNEN YTTERLIGARE 10 MINUTER

RÄTTEN KAN ÄVEN GÖRAS SOM EN FISKGRATÄNG MED POTATISMOS RUNTOM FISKEN