RABARBERKAKA MED MANDELMASSA

2 ÄGG

2 DL STRÖSOCKER

100 GRAM SMÖR

2 DL GLUTENFRITT MJÖL

1/2 TSK BAKPULVER

2 TSK POTATISMJÖL

150 GRAM MANDELMASSA

150 GRAM RABARBER

SMÖR OCH STRÖBRÖD TILL FORMEN

FLORSOCKER ATT STRÖ ÖVER KAKAN

SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER

VISPA ÄGG OCH SOCKER VITT OCH PÖSIGT

BLANDA SAMMAN MJÖL OCH BAKPULVER OCH VÄND NER I SMETEN

SMÖRJ OCH BRÖA EN FORM
MED AVTAGBAR KANT , CA 24 CM I DIAMETER

HÄLL SMETEN I FORMEN

DELA RABARBERNA I CENTIMETER STORA BITAR OCH BLANDA MED POTATISMJÖL

TRYCK NER RABARBER BITARNA I SMETEN

RIV MANDELMASSAN GROVT OCH STRÖ ÖVER KAKAN

GRÄDDA I UGNEN CA 25-30 MINUTER

STRÖ ÖVER FLORSOCKER PÅ DEN AVSVALNADE KAKAN