KASSLERPANNA MED CURRY

RECEPT: WWW.KOKAIHOP.SE

4 PORTIONER

500 G KASSLER

1 LITEN PURJOLÖK

1 RÖD PAPRIKA

1 VITLÖKSKLYFTA RIVEN ELLER PRESSAD

100 G CHAMPINJONER

1,5 DL VITT VIN ELLER VITT MATLAGNINGSVIN

5 DL CREME FRAICHE

3 TSK PAPRIKA PULVER ELLER EFTER SMAK

2 MSK CURRY ELLER EFTER SMAK

1 HÖNSBULJONG TÄRNING

2 MSK CHILISÅS

STRIMLA OCH HACKA ALLA INGREDIENSER

FRÄS PURJOLÖK OCH PAPRIKA I CURRY OCH SMÖR

LÄGG I SVAMP, VITLÖK OCH KASSLERN

STRÖ PÅ PAPRIKAPULVER, SALT OCH LÄGG I BULJONGTÄRNINGEN OCH CHILISÅSEN

SPÄD MED VIN/VATTEN OCH LÄGG I CREME FRAICHE

LÅT PUTTRA PÅ SVAG VÄRME I 5-10 MINUTER

SMAKA AV MED EV. MER SALT