RABARBERPAJ

PAJDEG

2,5 DL VETEMJÖL

100 G MARGARIN

1 MSK SOCKER

2 MSK KALLT VATTEN

FYLLNING

2 ÄGG

1,5 DL SOCKER

100 G HACKADE HASSELNÖTTER

0,5 DL POTATISMJÖL

1 LITER SPÄDA RABARBER I BITAR

PAJDEG

BLANDA IHOP INGREDIENSERNA

TRYCK UT DEN I EN PAJFORM

LÅT FORMEN STÅ KALLT I 20 MINUTER

LÄGG EN DUBBELKANT AV ALUMINIUMFOLIE RUNT KANTERNA

NAGGA BOTTEN

GRÄDDA MITT I UGNEN  I 200 GRADER I CA 10 MINUTER

FYLLNING

VISPA ÄGGEN PÖSIGTMED SOCKRET

TILLSÄTT NÖTTERNA

SIKTA ÖVER POTATISMJÖLET OCH VISPA LITE TILL

LÄGG RABARBER I PAJSKALET

BRED ÖVER SMETEN

GRÄDDA I NEDRE FALSEN CA 25 MINUTER

SEVERA PAJEN LJUMMEN MED VANILJSÅS ELLER GRÄDDE