UNGERSK PAPRIKAKYCKLING

4 PORTIONER

1,5 KG KYCKLINGFILÈER

3 GULA LÖKAR

2 MSK MARGARIN

1 MSK PAPRIKAPULVER

2 PRESSDAE VITLÖKAR

2 GRÖNA PAPRIKOR

1 TSK SALT

(1-2 TSK KUMMIN)

2 MSK TOMATPURÈ

3 DL BULJONG

1-2 DL CREMEFRAICHE

SKÄR KYCKLINGEN I BITAR

SKALA OCH HACKA LÖKEN GROVT OCH FRÄS I MARGARIN

STRÖ ÖVER PAPRIKAPULVER OCH VITLÖK

BLANDA NER DEN TÄRNADE PAPRIKAN

KRYDDA MED SALT, KUMMIN, TOMATPURÈ OCH HÄLL PÅ BULJONGEN

KOKA SÅSEN 5 MINUTER

LÄGG I KYCKLINGDELARNA

KOKA CA 30 MINUTER ELLER TILLS KYCKLINGEN ÄR FÄRDIG

SPÄD EV MED LITE VATTEN

TILLSÄTT CREMEFRAICHE OCH SMAKA AV SÅSEN

SERVERA MED RIS ELLER BANDSPAGETTI OCH SALLAD