GLUTENFRI ÄPPELPAJ

RECEPT:GLUTENFRIAGODSAKER.ALLAS.SE

175 G SMÖR

135 G (1 1/2 DL) STRÖSOCKER

1 TSK VANILJSOCKER

1 TSK BAKPULVER

60 G (1 1/2 DL ) MANDELMJÖL

165 G (2 3/4 DL) GLUTENFRI MJÖLMIX

FYLLNING:

3 ÄPPLEN

KANEL OCH STRÖSOCKER

SMÄLT SMÖRET OCH RÖR IHOP MED STRÖSOCKER, VANILJSOCKER, BAKPULVER, MANDELMJÖL OCH GLUTENFRI MJÖLMIX

TRYCK UT CA 3/4 AV DEGEN I EN PAJFORM

SKÄR ÄPPLENA I BITAR OCH FÖRDELA I PAJFORMEN. STRÖ ÖVER KANEL OCH SOCKER

FÖRDELA RESTEN AV DEGEN ÖVER ÄPPLENA

GRÄDDA ÄPPELPAJEN I MITTEN AV UGNEN I 175 GRADER I CA 20 MINUTER

SERVERA MED VANILJSÅS ELLER VANILJGLASS