BANANKAKA MED CHOKLAD

RECEPT: GLUTENFRIAGODSAKER.ALLAS

75 G SMÖR

2 ÄGG

2 1/2 DL STRÖSOCKER

2 -3 MOGNA BANANER TVÅ STORA ELLER TRE SMÅ

1/4 TSK VANILJPULVER (ELLER 1 TSK VANILJSOCKER)

1/4 TSK SALT

1 1/2 TSK BAKPULVER

2 1/2 DL (100G) MANDELMJÖL

1 DL (60 G) GLUTENFRI MJÖLMIX

100 G MÖRKCHOKLAD

SMÖR OCH RIVEN KOKOS TILL FORMEN

SMÄLT SMÖRET OCH LÅT SVALNA LITE

VISPA ÄGG OCH SOCKER PÖSIGT I EN BUNKE

MOSA BANANERNA OCH RÖR NER I SMETEN

BLANDA VANILJPULVER, SALT, BAKPULVER, MANDELMJÖL OCH MJÖLMIX OCH VÄND NER I SMETEN

TILLSÄTT DET SMÄLTA SMÖRET

HACKA CHOKLADEN GROVT OCH VÄND NER I SMETEN

HÄLL SMETEN I EN SMORD FORM MED EN LÖSTAGBAR KANT , CA 24 CM I DIAMETER SOM ÄR STRÖD MED KOKOS

GRÄDDA KAKAN I NEDRE DELEN AV UGNEN I 175 GRADER I CA 25-30 MINUTER