FLÄSKFILÈ I GRÖNPEPPARSÅS

4 PORTIONER

600 G FLÄSKFILÈ

4 MSK SMÖR

140 G TÄRNAT BACON

10 SMÅ STEKLÖKAR

250 G CHAMPINJONER

2 DL CREME FRAICHE

1 1/2 – 2 DL VISPGRÄDDE

1 TSK SVART PEPPAR ( SMAKA DIG FRAM )

CA 1 1/2 MSK GRÖNPEPPAR

1 TSK KINESISK SOYA

1 MSK KONC. KALVFOND

 3 MSK FINHACKAD PERSILJA

 2 MSK DIJONSENAP

1/2 DL VATTEN

PUTSA OCH SKÄR KÖTTET I SKIVOR 

SALTA OCH PEPPRA

BRYN KÖTTET ETT PAR MINUTER PÅ VARJE SIDA I 2 MSK SMÖR

LÄGG ÅT SIDAN

STEK BACONTÄRNINGARNA KNAPRIGT,LÅT RINNA AV PÅ HUSHÅLLSPAPPER

SKALA LÖKEN 

ANSA SVAMPEN OCH DELA I MINDRE BITAR

FRÄS LÖK OCH SVAMP I 2 MSK SMÖR

RÖR NER CREMEFRAICHE, GRÄDDE, SVARTPEPPAR , GRÖNPEPPAR,

 SOJA, FOND,PERSILJA, SENAP OCH VATTEN

KOKA UPP OCH LÄGG NER FLÄSKFILÈN

LÅT ALLT BLI VARMT

STRÖ ÖVER BACON