4 PORTIONER
1,5 KG KYCKLINGFILÈER
3 GULA LÖKAR
2 MSK MARGARIN
1 MSK PAPRIKAPULVER
2 PRESSDAE VITLÖKAR
2 GRÖNA PAPRIKOR
1 TSK SALT
(1-2 TSK KUMMIN)
2 MSK TOMATPURÈ
3 DL BULJONG
1-2 DL CREMEFRAICHE
SKÄR KYCKLINGEN I BITAR
SKALA OCH HACKA LÖKEN GROVT OCH FRÄS I MARGARIN
STRÖ ÖVER PAPRIKAPULVER OCH VITLÖK
BLANDA NER DEN TÄRNADE PAPRIKAN
KRYDDA MED SALT, KUMMIN, TOMATPURÈ OCH HÄLL PÅ BULJONGEN
KOKA SÅSEN 5 MINUTER
LÄGG I KYCKLINGDELARNA
KOKA CA 30 MINUTER ELLER TILLS KYCKLINGEN ÄR FÄRDIG
SPÄD EV MED LITE VATTEN
TILLSÄTT CREMEFRAICHE OCH SMAKA AV SÅSEN
SERVERA MED RIS ELLER BANDSPAGETTI OCH SALLAD