RECEPT: www.bing.com
2 PORTIONER
350 G SMÅ POTATISAR
OLIVOLJA
150 G FETAOST
1 KNIPPE GRÖN SPARRIS
150 G SMÅ TOMATER
1 VITLÖKSKLYFTA
FLINGSALT OCH SVARTPEPPAR
1/2 TSK CHILIFLAKES
30 G PINJENÖTTER
1 DL PLOCKADE ÖRTER ( FÄRSK TIMJAN, BASILIKA OCH OREGANO )
SÄTT UGNEN PÅ 225 GRADER
TVÄTTA POTATISEN OCH LÄGG I EN UGNSFORM
BLANDA MED OLJA OCH ROSTA MITT I UGNEN CA 15 MINUTER
TA UT FORMEN OCH SÄNK UGNSVÄRMEN TILL 200 GRADER
LÄGG FETAOSTEN DELAD I TVÅ BITAR MED POTATISEN RUNT OM I FORMEN
ANSA SPARRISEN OCH LÄGG DEN RUNT FETAOSTEN TILLSAMMANS MED TOMATERNA OCH SKIVADE VITLÖKEN
RINGLA ÖVER OLJA STRÖ PÅ SALT, PEPPAR OCH CHILIFLAKES
TILLAGA I UGNEN CA 20 MINUTER
ROSTA PINJENÖTTERNA I EN TORR PANNA OCH STRÖ ÖVER DET ROSTADE I FORMEN
TOPPA MED ÖRTER