3 ÄGG
3 DL STRÖSOCKER
3 DL SEMPER FIN MIX
2 TSK BAKPULVER
1 DL KOKANDE VATTEN
SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER
SMÖRA OCH BRÖA EN SPRINGFORM
VISPA ÄGG OCH STRÖSOCKER RIKTIGT PÖSIGT
BLANDA FIN MIX OCH BAKPULVER
HÄLL DET I ÄGG SMETEN OCH RÖR OM MED SLICKEPOTT
HÄLL I DET KOKANDE VATTNET OCH RÖR OM TILL EN SLÄT SMET
HÄLL SMETEN I SPRINGFORMEN
GRÄDDA KAKAN I 30 CA MINUTER
KAKAN SKA VARA TORR NÄR DU KOLLAR MED STICKAN
LÅT KAKAN SVALNA
FYLLNING 1
4 ÄPPLEN
1 MSK KANEL
1 MSK KARDEMUMMA
2 MSK VANILJSOCKER
SMÖR ATT STEKA I
SKALA OCH TÄRNA ÄPPLENA
LÄGG I EN REJÄL KLICK SMÖR I EN KASTRULL
HÄLL I ÄPPLENA OCH KRYDDBLANDNINGEN
BLANDA OM OCH LÅT STÅ OCH PUTTRA I 5 MINUTER
FYLLNING 2
125 GRAM SMÖR
1 DL MJÖLK
1 MSK KANEL
1 DL SOCKER
SMÄLT SMÖRET
HÄLL I MJÖLK, SOCKER OCH KANEL
KOKA UPP ALLT
BLANDA IHOP FYLLNING 1 OCH 2
DELA DEN AVSVALNADE KAKAN PÅ MITTEN
BRED FYLLNINGSBLANDNINGEN PÅ KAKAN
LÄGG SEDAN PÅ LOCKET
DEKORERA MED FLORSOCKER