500 G BLANDFÄRS
1 DL STRÖBRÖD
1 ÄGG
3 MSK KALLT VATTEN
2 VITLÖKSKLYFTOR
2 MSK HACKAD PERSILJA
1 1/2 TSK SALT
1 1/2 KRM SVARTPEPPAR
OLJA ATT STEKA I
BLANDA ALLT TILL KÖTTBULLARNA
RULLA BULLARNA OCH STEK I OLJA
TOMATSÅS MED MANDEL
75 G SKALAD OCH HACKAD SÖTMANDEL
2 HACKADE VITLÖKSKLYFTOR
BRYN MED LITE OLJA TILL FIN FÄRG
KÖR TILL EN TJOCK PASTA MED MIXER
LÄGG I PERSILJAN
200 G GUL LÖK
1 BURK KROSSADE TOMATER
2 MSK TOMATPURÈ
1 DL TORRT VITT VIN
1 TSK SALT
1 KRM SVARTPEPPAR
1/2 – 1 DL VATTEN
FINHACKA LÖKEN OCH FRÄS DEN I OLJA
TILLSÄTT ÖVRIGA INGREDIENSER
LÅT PUTTRA UNDER OMRÖRNING
KÖR SÅSEN I MIXER MED VITLÖKSPASTAN
SPÄD MED VATTEN OM DET BEHÖVS
LÄGG NER KÖTTBULLARNA I SÅSEN OCH LÅT PUTTRA I CA 5 MINUTER
SERVERA MED RIS