1/2 BURK KARAMELLISERAD MJÖLK
250 GRAM SALTA JORDNÖTTER
3 ÄGGVITOR
3 ÄGGULOR
1 DL SOCKER
300 GRAM PHILADELPHIAOST
1 MSK VANILJSOCKER
4 DL GRÄDDE
200 GRAM RIVEN MJÖLKCHOKLAD
TOPPING
1/2 BURK KARAMELISERAD MJÖLK + 3 MSK GRÄDDE
JORDNÖTTER
BOTTEN TILL CHEESECAKEN
GROVHACKA JORDNÖTTERNA (SPARA 3/4 DL HELA JORDNÖTTER TILL TOPPING )
BLANDA IHOP DEM MED KNAPPT HALVA DEN KARAMELLISERADE MJÖLKEN
PLATTA UT DEN I EN RUND FORM MED AVTAGBARA KANTER (25 CM I DIAMETER)
SMET
TA FRAM TRE OLIKA SKÅLAR
DELA ÄGGVITA OCH ÄGGGULA I OLIKA SKÅLAR
RÖR IHOP SOCKER, VANILJSOCKER OCH PHILADELPHIAOSTEN MED ÄGGULORNA
VISPA GRÄDDEN FLUFFIG SÅ ATT DEN BILDAR TOPPAR
VISPA ÄGGVITORNA TILL ETT HÅRT SKUM
VÄNDFÖRSIKTIGT NER ÄGGULESMETEN OCH GRÄDDEN I ÄGGVITAN MED SLICKEPOTT
RIV NER DEN GROVRIVNA MJÖLKCHOKLADEN I SMETEN
HÄLL SMETEN ÖVER JORDNÖTSBOTTEN
FRYS IN MED PLASTFOLIE ÖVER
SPARA RESTEN AV KOLA KRÄMEN OCH LÄGG PÅ TOPPINGEN VID SERVERING
CHEESECAKEN SKA RYSAS MINST 5 TIMMAR INNAN SERVERING GÄRNA ÖVER NATTEN
TA FRAM DEN 20 MINUTER INNAN SERVERING
TOPPING
RÖR NER ETT PAR MATSKEDAR MED GRÄDDE I DEN KARAMELLISERADE MJÖLKEN
FÖRDELA DEN UT ÖVER CHEESECAKEN
STRÖ ÖVER RESTEN AV JORDNÖTTERNA