SNICKERCHEESECAKE

1/2 BURK KARAMELLISERAD MJÖLK

250 GRAM SALTA JORDNÖTTER

3 ÄGGVITOR

3 ÄGGULOR

1 DL SOCKER

300 GRAM PHILADELPHIAOST

1 MSK VANILJSOCKER

4 DL GRÄDDE

200 GRAM RIVEN MJÖLKCHOKLAD

TOPPING

1/2 BURK KARAMELISERAD MJÖLK + 3 MSK GRÄDDE

JORDNÖTTER

BOTTEN TILL CHEESECAKEN

GROVHACKA JORDNÖTTERNA (SPARA 3/4 DL HELA JORDNÖTTER TILL TOPPING )

BLANDA IHOP DEM MED KNAPPT HALVA DEN KARAMELLISERADE MJÖLKEN

PLATTA UT DEN I EN RUND FORM MED AVTAGBARA KANTER (25 CM I DIAMETER)

SMET

TA FRAM TRE OLIKA SKÅLAR

DELA ÄGGVITA OCH ÄGGGULA I OLIKA SKÅLAR

RÖR IHOP SOCKER, VANILJSOCKER OCH PHILADELPHIAOSTEN MED ÄGGULORNA

VISPA GRÄDDEN FLUFFIG SÅ ATT DEN BILDAR TOPPAR

VISPA ÄGGVITORNA TILL ETT HÅRT SKUM

VÄNDFÖRSIKTIGT NER ÄGGULESMETEN OCH GRÄDDEN  I ÄGGVITAN MED SLICKEPOTT

RIV NER DEN GROVRIVNA  MJÖLKCHOKLADEN I SMETEN

HÄLL SMETEN ÖVER JORDNÖTSBOTTEN

FRYS IN MED PLASTFOLIE ÖVER

SPARA RESTEN AV KOLA KRÄMEN OCH LÄGG PÅ TOPPINGEN VID SERVERING

 CHEESECAKEN SKA RYSAS MINST 5 TIMMAR INNAN SERVERING GÄRNA ÖVER NATTEN

TA FRAM DEN 20 MINUTER INNAN SERVERING

TOPPING

RÖR NER ETT PAR MATSKEDAR MED GRÄDDE I DEN KARAMELLISERADE MJÖLKEN

FÖRDELA DEN UT ÖVER CHEESECAKEN

STRÖ ÖVER RESTEN AV JORDNÖTTERNA