4 PORTIONER
500 G BLANDADE ROTFRUKTER ( MOROT, PALSTERNACKA, ROTSELLERI )
300 G MJÖLIG POTATIS
1 DL HACKAD PERSILJA
2 ST VITLÖKSKLYFTOR
2 TSK TIMJAN
1 TSK SALT
1 KRM SVARTPEPPAR
200 G CAMENBERT
4 ÄGG
250 G KESELLA
1 DL STANDARD MJÖLK
SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER
LÄGG ETT SMÖRPAPPER I EN FORM MED LÖSTAGBAR KANT 26 CM I DIAMETER
SKALA POTATIS OCH ROTFRUKTER OCH SKIVA TUNT
BLANDA PERSILJA, TIMJAN, VITLÖK, SALT OCH PEPPAR I EN STOR BUNKE
BLANDA I ROTFRUKTER, POTATIS OCH DET MESTA AV OSTEN SKUREN I SMÅBITAR
FÖRDELA ROTFRUKTSBLANDNINGEN I FORMEN OCH STRÖ ÖVER RESTEN AV OSTEN
VISPA IHOP ÄGG, KESELLA OCH MJÖLK OCH HÄLL I FORMEN
GRÄDDA I NEDRE DELEN AV UGNEN CA 1 1/2 TIMME
LÅT VILA 10 MONUTER INNAN TÅRTAN TAS UR FORMEN