ROTFRUKTSTÅRTA

4 PORTIONER

500 G BLANDADE ROTFRUKTER ( MOROT, PALSTERNACKA, ROTSELLERI )

300 G MJÖLIG POTATIS

1 DL HACKAD PERSILJA

2 ST VITLÖKSKLYFTOR

2 TSK TIMJAN

1 TSK SALT

1 KRM SVARTPEPPAR

200 G CAMENBERT

4 ÄGG

250 G KESELLA

1 DL STANDARD MJÖLK

SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER

LÄGG ETT SMÖRPAPPER I EN FORM MED LÖSTAGBAR KANT 26 CM I DIAMETER

SKALA POTATIS OCH ROTFRUKTER OCH SKIVA TUNT

BLANDA PERSILJA, TIMJAN, VITLÖK, SALT OCH PEPPAR I EN STOR BUNKE

BLANDA I ROTFRUKTER, POTATIS OCH DET MESTA AV OSTEN SKUREN I SMÅBITAR

FÖRDELA ROTFRUKTSBLANDNINGEN I FORMEN OCH STRÖ ÖVER RESTEN AV OSTEN

VISPA IHOP ÄGG, KESELLA OCH MJÖLK OCH HÄLL I FORMEN

GRÄDDA I NEDRE DELEN AV UGNEN CA 1 1/2 TIMME

LÅT VILA 10 MONUTER INNAN TÅRTAN TAS UR FORMEN