12 STYCKEN
24 SKIVOR FORMFRANSKA
125 G MAJONNÄS
1/2 DL VISPGRÄDDE
3 – 4 MSK KALLES KAVIAR
2 MSK HACKAD DILL
2 MSK HACKAD RÖDLÖK
FÖRBEREDES DAGEN INNAN DE SKA SERVERAS
TA MED HJÄLP AV ETT GLAS UT EN RUNDEL UR VARJE BRÖDSKIVA
BLANDA RESTEN AV INGREDIENSERNA TILL FYLLNINGEN
FÖRDELA HÄLFTEN AV FYLLNINGEN PÅ TOLV AV RUNDLARNA
LÄGG PÅ DE ÖVRIGA RUNDLARNA SOM ETT LOCK
BRED FYLLNING OVANPÅ OCH PÅ SIDORNA
TÄCK ÖVER MED PLASTFOLIE OCH LÅT STÅ I KYLEN I ETT DYGN
DEKORATION
OSTBÅGAR
250 G SKALADE RÄKOR
LÖJROM ELLER SVART KAVIAR
DILL OCH CITRON
TA UT BAKELSERNA UR KYLEN
RULLA DEM I FINHACKADE OSTBÅGAR
DEKORERA VARJE BAKELSE MED 5 – 6 RÄKOR
LITE LÖJROM ELLER SVART KAVIAR
VINDRUVOR
CITRON ELLER DILLVIPPA
ELLER DEKORERA EFTER EGEN FANTASI