PAJDEG
2,5 DL VETEMJÖL
100 G MARGARIN
1 MSK SOCKER
2 MSK KALLT VATTEN
FYLLNING
2 ÄGG
1,5 DL SOCKER
100 G HACKADE HASSELNÖTTER
0,5 DL POTATISMJÖL
1 LITER SPÄDA RABARBER I BITAR
PAJDEG
BLANDA IHOP INGREDIENSERNA
TRYCK UT DEN I EN PAJFORM
LÅT FORMEN STÅ KALLT I 20 MINUTER
LÄGG EN DUBBELKANT AV ALUMINIUMFOLIE RUNT KANTERNA
NAGGA BOTTEN
GRÄDDA MITT I UGNEN I 200 GRADER I CA 10 MINUTER
FYLLNING
VISPA ÄGGEN PÖSIGTMED SOCKRET
TILLSÄTT NÖTTERNA
SIKTA ÖVER POTATISMJÖLET OCH VISPA LITE TILL
LÄGG RABARBER I PAJSKALET
BRED ÖVER SMETEN
GRÄDDA I NEDRE FALSEN CA 25 MINUTER
SEVERA PAJEN LJUMMEN MED VANILJSÅS ELLER GRÄDDE