2 ÄGG
2 DL STRÖSOCKER
100 GRAM SMÖR
2 DL GLUTENFRITT MJÖL
1/2 TSK BAKPULVER
2 TSK POTATISMJÖL
150 GRAM MANDELMASSA
150 GRAM RABARBER
SMÖR OCH STRÖBRÖD TILL FORMEN
FLORSOCKER ATT STRÖ ÖVER KAKAN
SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER
VISPA ÄGG OCH SOCKER VITT OCH PÖSIGT
BLANDA SAMMAN MJÖL OCH BAKPULVER OCH VÄND NER I SMETEN
SMÖRJ OCH BRÖA EN FORM
MED AVTAGBAR KANT , CA 24 CM I DIAMETER
HÄLL SMETEN I FORMEN
DELA RABARBERNA I CENTIMETER STORA BITAR OCH BLANDA MED POTATISMJÖL
TRYCK NER RABARBER BITARNA I SMETEN
RIV MANDELMASSAN GROVT OCH STRÖ ÖVER KAKAN
GRÄDDA I UGNEN CA 25-30 MINUTER
STRÖ ÖVER FLORSOCKER PÅ DEN AVSVALNADE KAKAN