RECEPT FRÅN ICA
6 PORTIONER
1 1/2 DL GLUTENFRI MJÖLMIX (CA 90 GRAM)
1 DL RIVEN KOKOS
1 DL STRÖSOCKER
1 TSK VANILJSOCKER
1/2 TSK FLINGSALT
100 G SMÖR
CA 200 G RABARBER (CA 5 DL SKIVADE)
250 G FÄRSKA JORDGUBBAR
1/2 MSK POTATISMJÖL
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER
BLANDA MJÖLMIX, KOKOS, SOCKER, VANILJSOCKER OCH FLINGSALT I EN SKÅL
FINFÖRDELA SMÖRET I MJÖLBLANDNINGEN TILL EN SMULIG DEG
ANSA OCH SKIVA RABARBERNA
SKÖLJ OCH SNOPPA JORDGUBBARNA OCH DELA DEM I HALVOR
LÄGG DET I EN UGNSSÄKER FORM OCH BLANDA MED POTATISMJÖLET
FÖRDELA DEGEN ÖVER RABARBERNA OCH JORDGUBBARNA
GRÄDDA MITT I UGNEN I CA 25 MINUTER