10 PERSONER
200 G PHILADELPHIAOST
1 GUL PAPRIKA
1 RÖDLÖK
200 G VALFRI TACOSÅS
200 G RIVEN OST
1 BURK RÄKOR I LAG CA 200 G
HACKA LÖK OCH PAPRIKA FINT
SLÅ PHILADELHIAOSTEN I EN SKÅL
BLANDA I LÖK OCH PAPRIKA HACKET, RÖR OM ORDENTLIGT
BRED ETT 1 – 1 1/2 CM TJOCKT LAGER RÖRA PÅ ETT FAT
BRED UT ETT TUNT LAGER TACOSÅS ÖVER HELA OSTMASSAN
FÖRDELA DEN RIVNA OSTEN ÖVER TACOSÅSEN
HIT GÅR ATT FÖRBEREDA NÅGON TIMMA INNAN SERVERING
LÅT STÅ I KYLE SÅ ATT SMAKERNA HINNER GIFTA SIG MED VARANDRA
STRÖ RÄKORNA ÖVER OSTEN VID SERVERING
SERVERA MED SMÖRGÅSRÅN ELLER SALTA KEX