24 RUTOR
6 DL VETEMJÖL
250 G SMÖR ELLER MARGARIN
4 MSK KALLT VATTEN
FYLLNING
4 PAPRIKOR I OLIKA FÄRGER
2 RÖDLÖKAR
1 ZUCCHINI
2 MSK OLIVOLJA
SALT OCH PEPPAR
150 G FETAOST
7 ÄGG
3 DL VISPGRÄDDE
2 DL MJÖLK
1 DL PESTO
UGN 225 GRADER
HACKA IHOP MJÖL OCH SMÖR I EN MATBEREDARE
TILLSÄTT VATTEN OCH ARBETA SNABBT IHOP TILL EN DEG
LÅT DEGEN VILA KALLT I 30 MINUTER
KAVLA UT DEGEN OCH LÄGG DEN I EN LITEN LÅNGPANNA 25 X 35 CM MED BAKPLÅTSPAPPER
NAGGA OCH FÖRGRÄDDA I 10 MINUTER
DELA, KÄRNA UR PAPRIKORNA OCH DELA DEM I MINDRE BITAR
SKALA OCH HACKA LÖKEN GROVT
DELA ZUCCHININ I MINDRE BITAR
LÄGG ALLT PÅ EN PLÅT MED BAKPLÅTSPAPPER OCH RINGLA ÖVER OLJA
KRYDDA MED SALT OCH PEPPAR
ROSTA I UGNEN I 30 MINUTER
TA UPP GRÖNSAKERNA OCH LÅT DEM RINNA AV I ETT DURKSLAG
FÖRDELA DEM ÖVER PAJDBOTTNEN
SMULA ÖVER FETAOSTEN
VISPA IHOP ÄGG, GRÄDDE, MJÖLK, PESTO, SALT OCH PEPPAR OCH HÄLL ÖVER
GRÄDDA I 40 MINUTER
SERVERA VARM ELLER LJUMMEN UPPSKUREN I RUTOR