PESTOPAJ

24 RUTOR

6 DL VETEMJÖL

250 G SMÖR ELLER MARGARIN

4 MSK KALLT VATTEN

FYLLNING

4 PAPRIKOR I OLIKA FÄRGER

2 RÖDLÖKAR

1 ZUCCHINI

2 MSK OLIVOLJA

SALT OCH PEPPAR

150 G FETAOST

7 ÄGG

3 DL VISPGRÄDDE

2 DL MJÖLK

1 DL PESTO

UGN 225 GRADER

HACKA IHOP MJÖL OCH SMÖR I EN MATBEREDARE

TILLSÄTT VATTEN OCH ARBETA SNABBT IHOP TILL EN DEG

LÅT DEGEN VILA KALLT I 30 MINUTER

KAVLA UT DEGEN OCH LÄGG DEN I EN LITEN LÅNGPANNA 25 X 35 CM MED BAKPLÅTSPAPPER

NAGGA OCH FÖRGRÄDDA I 10 MINUTER

DELA,  KÄRNA UR PAPRIKORNA OCH DELA DEM I MINDRE BITAR

SKALA OCH HACKA LÖKEN GROVT

DELA ZUCCHININ I MINDRE BITAR

LÄGG ALLT PÅ EN PLÅT MED BAKPLÅTSPAPPER OCH RINGLA ÖVER OLJA

KRYDDA MED SALT OCH PEPPAR

ROSTA I UGNEN I 30 MINUTER

TA UPP GRÖNSAKERNA OCH LÅT DEM RINNA AV I ETT DURKSLAG

FÖRDELA DEM ÖVER PAJDBOTTNEN

SMULA ÖVER FETAOSTEN

VISPA IHOP ÄGG, GRÄDDE, MJÖLK, PESTO, SALT OCH PEPPAR OCH HÄLL ÖVER

GRÄDDA I 40 MINUTER

SERVERA VARM ELLER LJUMMEN UPPSKUREN I RUTOR