8 PORTIONER
400 G PASTA
5 DL GRÖNA ÄRTOR
2 ST VITLÖKSKLYFTOR
1 DL OLIVOLJA
0,5 DL PARMESANOST
100 G SOCKERÄRTOR
2 ST BUFFELMOZZARELLA
100 G BABYSPENAT OCH RUCOLA
50 G PINJENÖTTER
KOKA PASTAN ENLIGT FÖRPACKNINGEN
MIXA 3 DL AV ÄRTERNA MED VITLÖKEN
DROPPA I OLIVOLJA
FLYTTA ÖVER TILL EN STOR BUNKE
VÄND I PAMESANOSTEN OCH PASTAN
DELA SOCKERÄRTERNA PÅ MITTEN OCH VÄND NER DEM
OCH 2 DL GRÖNA ÄRTER
SKÄR MOZZARELLAOSTEN I KUBER OCH VÄND I
BLANDA I SPENAT ROCCULA FÖRE SERVERINGEN
ROSTA PINJENÖTTERNA I EN TORR STEKPANNA PÅ MEDELHÖG VÄRME OCH STRÖ ÖVER SALLADEN
STRÖ ÖVER FLINGSALT OCH SVART PEPPAR