EN 3 DELAD TÅRTBOTTEN
1 PÅSE VANILJSÅS SOM GÖRS TILL KRÄM
CA 1 DL HALLONSYLT
1 STOR BURK KONSERVERADE PÄRON + SPAD
3 DL VISPGRÄDDE
2 ST DUBBEL GULDNOUGAT
SMÄLT NOUGATEN I VATTENBAD
VISPA GRÄDDEN OCH BLANDA NER NOUGATEN
DEKORATION
PÄRON OCH RIVEN NOUGAT
DRÄNK IN BOTTEN MED PÄRONSPAD
BRED PÅ ETT LAGER HALLONSYLT
BRED PÅ VANILJKRÄM
LÄGG PÅ TUNT SKIVADE PÄRON
TÄCK MED NÄSTA BOTTEN
LÄGG PÅ SOM PÅ FÖRSTA BOTTEN
LÄGG PÅ SISTA BOTTNEN
DRÄNK IN MED PÄRONSPAD
BRED PÅ NOUGATVISPGRÄDDE PÅ HELA TÅRTAN
DEKORERA MED SKIVADE PÄRON OCH RIVEN NOUGAT