BOTTEN
CA 12 DIGESTIVEKEX
75 G SMÄLT SMÖR
PANNACOTTA FYLLNING
3 GELANTINBLAD
5 DL VISPGRÄDDE
1/2 DL STRÖSOCKER
200 G VIT CHOKLAD
HALLONSÅS
CA 3 DL HALLON, FÄRSKA ELLER FRYSTA
CA 1/2 DL FLORSOCKER
SMULA SÖNDER DIGESTIVEKEXEN I EN BUNKE
RÖR IHOP DEM MED SMÖRET
TRYCK UT SMULDEGEN I EN PAJFORM 22 – Q23 CMI DIAMETER
STÄLL DEN I FRYSEN CA 1 TIMME FÖR ATT STELNA ORDENTLIGT SÅ ATT SMULORNA INTE LOSSNAR NÄR DU HÄLLER PÅ PANNACOTTEN
LÄGG GELANTINBLADEN I KALLT VATTEN CA 10 MINUTER
SJUD GRÄDDEN OCH SOCKRET I EN KASTRULL TILLS SOCKRET LÖST SIG
TILLSÄTT CHOKLADEN OCH LÅT DEN SMÄLTA I GRÄDDEN
KRAMA UR GELANTINBLADEN OCH SMÄLT NER DEM I GRÄDDEN
BLANDA ORDENTLIGT
LÅT PANNACOTTAN KALLNA INNAN DU HÄLLER DEN PÅ BOTTNEN
HÄLL DEN KALLA PANNACOTTAN PÅ SMULBOTTEN
STÄLL DEN I KYLEN FÖR ATT STELNA NÅGRA TIMMAR
MOSA SÖNDER HALLONEN OCH BLANDA DEM MED SOCKRET
HÄLL HALLONPURÈN PÅ PAJBITEN VID SERVERING