PAJ I LÅNGPANNA MED CRABFISH OCH RÄKOR

10 – 12 PERSONER

PAJDEG

375 G SMÖR

9 DL VETEMJÖL

6 MSK VATTEN

FYLLNING

3 PAKET CRABFISH À 227 G

227 G SKALADE RÄKOR

3 DL GRÖNA ÄRTER

6 DL CRÈME FRAICHE

3 DL LÄTTMAJONNÄS

9 MSK FINSKUREN PURJOLÖK 

2 MK CHILISÅS

SALT 

PEPPAR

FINKLIPPT DILL

RÖR IHOP INGREDIENSERNA TILL PAJSKALET OCH STÄLL DEN I KYLSKÅPET MINST 30 MINUTER

PAJDEGEN KAN GÖRAS 1-2 DAGAR INNAN DEN SKA ANVÄNDAS

SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER

BAKA UT DEN I LÅNGPANNA OCH NAGGA

SÄTT IN DEN I UGNEN I 25 MINUTER

RÖR IHOP ALLA INGREDIENSER TILL FYLLNINGEN

GÄRNA DAGEN INNAN SÅ ATT INGREDIENSERNA FÅR MER SMAK

HÄLL FYLLNINGEN ÖVER DEN FÄRDIGA PAJEN I LÅNGPANNAN STRAX INNAN DEN SKA ÄTAS

SERVERA PAJEN KALL

FYLLNINGEN ÄR VÄL TILLTAGEN DET SOM BLIR ÖVER KAN SERVERAS I EN SKÅL SIDAN OM