10 – 12 PERSONER
PAJDEG
375 G SMÖR
9 DL VETEMJÖL
6 MSK VATTEN
FYLLNING
3 PAKET CRABFISH À 227 G
227 G SKALADE RÄKOR
3 DL GRÖNA ÄRTER
6 DL CRÈME FRAICHE
3 DL LÄTTMAJONNÄS
9 MSK FINSKUREN PURJOLÖK
2 MK CHILISÅS
SALT
PEPPAR
FINKLIPPT DILL
RÖR IHOP INGREDIENSERNA TILL PAJSKALET OCH STÄLL DEN I KYLSKÅPET MINST 30 MINUTER
PAJDEGEN KAN GÖRAS 1-2 DAGAR INNAN DEN SKA ANVÄNDAS
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER
BAKA UT DEN I LÅNGPANNA OCH NAGGA
SÄTT IN DEN I UGNEN I 25 MINUTER
RÖR IHOP ALLA INGREDIENSER TILL FYLLNINGEN
GÄRNA DAGEN INNAN SÅ ATT INGREDIENSERNA FÅR MER SMAK
HÄLL FYLLNINGEN ÖVER DEN FÄRDIGA PAJEN I LÅNGPANNAN STRAX INNAN DEN SKA ÄTAS
SERVERA PAJEN KALL
FYLLNINGEN ÄR VÄL TILLTAGEN DET SOM BLIR ÖVER KAN SERVERAS I EN SKÅL SIDAN OM