1/2 DL HONUNG
200 G SMÖR
3 ÄGG
1 1/4 DL STRÖSOCKER
50 G GROVT HACKADE VALNÖTTER
FINT RIVET SKAL AV 1 APELSIN
4 DL VETEMJÖL
1 TSK STÖTT KANEL
2 TSK BAKPULVER
SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER
SMÖRJ OCH BRÖA EN 1 1/2 LITERS FORM
BLANDA NOUGAT, HONUNG OCH SMÖR ÖVER VATTENBAD, VÄRM SAKTA TILLS DET SMÄLT
LÅT DET SVALNA
VISPA ÄGG OCH SOCKER VITT OCH PORÖST
RÖR NER NÖTTER OCH APELSINSKAL
BLANDA MJÖL, KANEL OCH BAKPULVER
TILLSÄTT MJÖLBLANDNINGEN OCH NOUGATBLANDNINGEN I OMGÅNGAR I ÄGGSMETEN
RÖR TILL EN JÄMN SMET OCH HÄLL DET I FORMEN
GRÄDDA KAKAN I 40 – 45 MINUTER
LÅT DEN SVALNA