RECEPT TAGIT UR JENNY WARÈNS KOKBOK MIDDAGS TIPS
4 PERSONER
800 G LÖVBIFF
SMÖR ATT STEKA I
4 MSK TOMATPURÈ
3 DL VATTEN
3 MSK KONCENTRERAD OXFOND
2 MSK KINESISK SOJA
1 DL VISPGRÄDDE (FÖR MAGRARE ALTERNATIV 2 DL MATLAGNINGSGRÄDDE OCH
1 DL LÄTT MJÖLK)
3 DL CRÈME FRAICHE
FLINGSALT
PERSILJA ATT GARNERA MED
SKÄR LÖVBIFFEN I CENTIMETER BREDA STRIMLOR
HETA UPP EN STEKPANNA MED SMÖR OCH BRYN KÖTTET TILLS DET FÅTT FÄRG
RÖR NER TOMATPURÈN OCH LÅT DET FRÄSA EN KORT STUND
BLANDA NER VATTNET OCH LÅT SJUDA UNDER LOCK PÅ SVAG VÄRME I 11/2-2 TIMMAR. NÄSTAN ALLT VATTEN SKA HA ÅNGAT BORT
TILLSÄTT OXFOND, SOJA, GRÄDDE, CREMÈFRAICH ELLER GÖR EN MAGRARE SÅS OCH TILLSÄTT DE MAGRA ALTERNATIVEN
RÖR IHOP OCH LÅT ALLT SJUDA I NÅGRA MINUTER
SMAKA AV MED SALT OCH GARNERA MED KLIPPT PERSILJA
GOTT ATT TILLSÄTTA I GRYTAN STEKTA SIVADE CHAMPINJONER