50 G JÄST
125 G SMÖR
3 DL MJÖLK
1 ÄGG
1/2 DL STRÖSOCKER
1 L MJÖL
SMULA JÄSTEN I EN BUNKE
SMÄLT SMÖR I EN KASTRULL OCH TILLSÄTT MJÖLK ( VÄRM TILL 37 GRADER )
RÖR UT JÄSTEN MED MJÖLKEN
TILLSÄTT DE ÖVRIGA INGREDIENSERNA OCH BLANDA SAMMAN TILL EN SMIDIG DEG
HÄLL UPP DEGEN PÅ BAKPLÅTSPAPPER I LÅNGPANNA OCH PLATTA UT DEN
LÅT JÄSA ÖVERTÄCKT I 40 MINUTER
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER MEDAN DEGEN JÄSER
TOSCASMET
150 G MARGARIN
3 PÅSAR MANDELSPÅN
1 1/4 DL SOCKER
3 MSK MJÖLK
3 MSK VETEMJÖL
BLANDA SAMMAN INGREDIENSERNA TILL TOSCASMETEN
KOKA UPP UNDER OMRÖRNING
BRED UT TOSCASMETEN ÖVER DEGEN NÄR DEN JÄST FÄRDIGT
GRÄDDA I 20 MINUTER I NEDRE DELEN AV UGNEN
DELA BRÖDET PÅ MITTEN OCH SKÄR UPP DEN I SKIVOR ELLER RUTOR