30 BITAR
4 ÄGG
4 DL STRÖSOCKER
240 G VETEMJÖL
1 TSK KANEL
1 TSK VANILJSOCKER
2 TSK BAKPULVER
200 G SMÄLT SMÖR
350 G FINT RIVNA MORÖTTER
GLASYR/SMÖRKRÄM
125 G RUMSVARMT SMÖR
1 DL NATURELL PHILADELPHIAOST
3 DL FLORSOCKER
2 TSK VANILJSOCKER
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER
VISPA ÄGG OCH SOCKER PÖSIGT
BLANDA ALLA TORRA INGREDIENSERNA OCH RÖR NER DET I ÄGGBLANDNINGEN TILLSAMMANS MED SMÄLT SMÖR OCH RIVNA MORÖTTER
BRED UT SMETEN I EN LÅNGPANNA KLÄDD MED BAKPLÅTSPAPPER
GRÄDDA KAKAN MITT I UGNEN 20 MINUTER
TA UT KAKAN OCH LÅT DEN SVALNA HELT
VISPA IHOP SMÖR OCH MJUKOST MED EN ELVISP
TILLSÄTT FÖRST LITE AV FLORSOCKRET OCH FORTSÄTT VISPA DET TILLS DET BLIR VITT OCH FLUFFIGT
TILLSÄTT RESTEN AV FLORSOCKRET SAMT VANILJSOCKRET OCH VISPA YTTERLIGARE EN MINUT
BRED GLASYREN ÖVER KAKAN
KYL KAKAN OCH SKÄR I RUTOR