24 BITAR
CHOKLADKAKA
175 G MJUKT SMÖR
3 DL STRÖSOCKER
1,5 DL KAKAO
0,5 DL LJUS SIRAP
1 NYPA SALT
3 ST ÄGG
1,5 DL VETEMJÖL
TOSCA
75 G SMÖR
1,5 DL LJUS SIRAP
O,75 DL MATLAGNINGSGRÄDDE
3 DL STRÖSOCKER
200 G KOKOSFLINGOR
UGN 175 GRADER
CHOKLADKAKA
VISPA SMÖR OCH STRÖSOCKER VITT OCH KRÄMIGT
RÖR NER KAKAO, SIRAP OCHSALT
RÖR I ETT ÄGG ITAGET
VÄND SIST NER VETEMJÖLET I SMETEN
LÄGG ETT BAKPLÅTSPAPPER I BOTTEN AV EN UGNSPLÅT MED KANT
FYLL DEN MED SMET
GRÄDDA KAKAN I MITTEN AV UGNEN I 30 – 35 MINUTER
PROVA MED EN STICKA. KAKAN SKA VARA LITE KLADIG
LÅT KAKAN SVALNA
TOSCASMET
SMÄLT SMÖR, SIRAP, MATLAGNINGSGRÄDDE OCH STRÖSOCKER I EN KASTRULL
KOKA SAMMAN I 5 MINUTER
TILLSÄTT KOKOSFLINGOR OCH LÅT KOKA UPP
HÄLL TOSCASMETEN ÖVER KAKAN OCH GRÄDDA YTTERLIGARE 10 MINUTER