4 PERSONER
2 STÖRRE KYCKLINGFILÈER
1 – 2 MSK SENAP
200 G EMMENTALEROST
200 G PARMASKINKA I SKIVOR
2 ÄGG
3 DL GRÄDDFIL
3 VITLÖKSKLYFTOR
SALT EFTER SMAK
DELA KYCKLINGEN I TUNNARE FILÈER OCH BANKA UT DEM FÖRSIKTIGT MED EN KASTRULL
SALTA KYCKLINGEN
SMÖRJ EN UGNSFORM (CA 34X24 CM)
FÖRDELA KYCKLINGEN ÖVER HELA FORMEN
PENSLA KYCKLINGEN MED SENAP
STRÖ ÖVER PRESSAD VITLÖK
RIV HÄLFTEN AV OSTEN OCH STRÖ ÖVER
TA BORT FETTE FRÅN SKINKAN OCH LÄGG DEN ÖVER OSTEN
SKIVA RESTEN AV OSTEN MED EN OSTHYVEL OCH LÄGG ÖVER SKINKAN
VISPA ÄGGEN MED GRÄDDFILEN OCH HÄLL ÖVER ALLT
GRÄDDA I CA 35 MINUTER I 200 GRADER TILLS DET FÅTT FIN FÄRG
LÅT SVALNA
SKÄR I SÅ STORA RUTOR SOM DU VILL HA