VIKTVÄKTARNA
1 GUL LÖK
600 GRAM KYCKLINGBRÖSTFILÈ
2 TSK RAPSOLJA
1 VITLÖKSKLYFTA
340 G AJAVAR RELISH
1 FÖRPACKNING KROSSADE TOMATER
1 HÖNSBULJONGTÄRNING
2 DL VATTEN
1 KNIPPE PERSILJA
1/2 CITRON
SKALA OCH HACKA LÖKEN
SKÄR KYCKLINGEN I MINDRE BITAR
HETTA UPP OLJAN I EN GRYTA OCH FRÄS LÖKEN MJUK
TILLSÄTT KYCKLINGEN OCH LÅT STEKA EN STUND
TILLSÄTT PRESSAD VITLÖK, AJVAR, KROSSADE TOMATER, BULJONGTÄRNING, VATTEN, SALT OCH PEPPAR
KOKA UPP OCH LÅT PUTTRA I CA 15 MINUTER ELLER TILLS KYCKLINGEN ÄR KLAR
TILLSÄTT HACKAD PERSILJA OCH SMAKA AV MED PRESSAD CITRON