1 LITER MJÖLK
2 PKT JÄST
3 HG MARGARIN
1 TSK SALT
2 MSK HONUNG
2,5 – 3 LITER VETEMJÖL
SMULA SÖNDER JÄSTEN OCH BLANDA DEN MED LITE MJÖLK
SMÄLT MARGARINET I EN KASTRULL OCH HÄLL I MJÖLKEN VÄRM TILL 37 GRADER
HÄLL DEN UPPVÄRMDA MJÖLKEN ÖVER JÄSTEN
BLANDA NER HONUNG OCH SALT
ARBETA IN MJÖLET OCH ARBETA DEGEN SMIDIG ( DEN SKA VARA GANSKA LÖS )
KVLA UT DEGEN
FYLLNING
1,5 HG MARGARIN
1,5 DL HONUNG
6 TSK KARDEMUMMA ELLER KANEL
1,5 DL HACKAD MANDEL
SMÄLT MARGARIN OCH HONUNG I EN KASTRULL
TILLSÄTT MALEN ELLER STÖTT KARDEMUMMA OCH HACKAD MANDEL
BRED UT FYLLNINGEN PÅ DEGEN
RULLA IHOP DEGEN SOM EN RULLTÅRTA OCH SKÄR I LAGOM BITAR
LÄGG BITARNA I PAPPERSFORMAR
LÅT BULLARNA JÄSA TILL DUBBEL STORLEK
PENSLING
ÄGG OCH MJÖLK
PENSLA BULLARNA MED BLANDNINGEN AV ÄGGET OCH MJÖLKEN
GRÄDDA BULLARNA I 225 GRADER CA 5 – 10 MINUTER