4 PORTIONER
1 GUL LÖK
2 STORA MORÖTTER
4-5 MEDELSTORA POTATISAR
1/2 RING FALUKORV
SMÖR ATT STEKA I
4 MSK TOMAT PURÈ
CA 1 LITER VATTEN
2 MSK KONCENTRERAD OXFOND
1/2 RÖD PAPRIKA
3 MSK CHILISÅS
2 DL GRÄDDE
1/2 TSK TIMJAN
1/2 TSK OREGANO
PAPRIKAPULVER
SALT OCH PEPPAR
HETA UPP EN DJUP KASTRULL MED SMÖR
FRÄS LÖKEN MJUK
SKALA OCH SLANTA UPP MORÖTTERNA, POTSATIS OCH KORV OCH FRÄS DEM
VÄND NER TOMATPURÈ UNDER OMRÖRNING
HÄLL I VATTEN OCH LÅT SJUDA UPP TILLSAMMANS MED KÖTTBULJONGEN
HÄLL I MER VATTEN OM MYCKET KOKAR BORT
KOKA GRÖNSAKERNA MJUKA
SMAKA AV MED CHILISÅS, GRÄDDE, TIMJAN, OREGANO, PAPRIKAPULVER, SALT OCH PEPPAR
TOPPA MED HACKAD PERSILJA