5 ÄGG
4 DL STRÖSOCKER
4,5 DL VETEMJÖL
3 TSK BAKPULVER
5 MSK KAKAO
300 G SMÖR
2 DL VATTEN
200 G KNÄCKCHOKLAD
GLASYR
2 DL VISPGRÄDDE
2 MSK ESPRESSOKAFFE
200 G MÖRK CHOKLAD 70%
2 DL KOKOSFLINGOR
KAKAN
SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER
VISPA ÄGG OCH SOCKER VITT OCH PÖSIGT
BLANDA VETEMJÖL, BAKPULVER OCH KAKAO I EN SKÅL
RÖR NER MJÖLBLANDNINGEN I SMETEN
SMÄLT SMÖRET OCH BLANDA DET MED VATTNET
RÖR NER DET I SMETEN
HÄLL SMETEN PÅ BAKPLÅTSPAPPER PÅ PLÅTEN
HACKA KNÄCKCHOKLADEN GROVT OCH STRÖ ÖVER SMETEN
GRÄDDA I CA 15 MINUTER ( DEN FÅR INTE BLI FÖR TORR )
GLASYR
KOKA GRÄDDEN
HÄLL I KAFFET
RÖR I 200 G HACKAD MÖRK CHOKLAD
LÅT GLASYREN SVALNA
BRED DEN ÖVER KAKAN
STRÖ ÖVER KOKOS
SKÄR I RUTOR