KOKOSKAKA MED CHOKLAD

8 – 10 BITAR

150 G SMÖR

3 ÄGG

2 1/2 DL STRÖSOCKER

1 MSK VANILJSOCKER

3/4 DL KAKAO

3 DL KOKSMJÖL

2 TSK BAKPULVER

MJÖLKCHOKLADGRÄDDE

3 DL VISPGRÄDDE

100 G MJÖLKCHOKLAD

GARNERING

HACKAD CHOKLAD

RIVEN KOKOS

SMÖRA EN RUND SOCKERKAKASFORM MED HÅL I MITTEN, BRÖA MED KOKOS

SMÄLT SMÖRET OCH LÅT SVALNA NÅGOT

VISPA ÄGG, SOCKER OCH VANILJSOCKER PÖSIGT

VÄND I KAKAO, KOKOSMJÖL OCH BAKPULVER

TILLSÄTT SMÖRET OCH RÖR TILL EN JÄMN SMET

FÖRDELA I FORMEN

GRÄDDA MITT I UGNEN I 175 GRADER CA 30 MINUTER

KÄNN MED EN STICKA DEN SKA INTE VARA KLADDIG

LÅT SVALNA

CHOKLADGRÄDDE

VISPA GRÄDDEN GANSKA HÅRT

SMÄLT CHOKLADEN OCH VÄND NER DEN I VISPGRÄDDEN

SERVERA GRÄDDEN TILL KAKAN

GARNERA EV MED LITE HACKAD CHOKLAD OCH RIVEN KOKOS