8 – 10 BITAR
150 G SMÖR
3 ÄGG
2 1/2 DL STRÖSOCKER
1 MSK VANILJSOCKER
3/4 DL KAKAO
3 DL KOKSMJÖL
2 TSK BAKPULVER
MJÖLKCHOKLADGRÄDDE
3 DL VISPGRÄDDE
100 G MJÖLKCHOKLAD
GARNERING
HACKAD CHOKLAD
RIVEN KOKOS
SMÖRA EN RUND SOCKERKAKASFORM MED HÅL I MITTEN, BRÖA MED KOKOS
SMÄLT SMÖRET OCH LÅT SVALNA NÅGOT
VISPA ÄGG, SOCKER OCH VANILJSOCKER PÖSIGT
VÄND I KAKAO, KOKOSMJÖL OCH BAKPULVER
TILLSÄTT SMÖRET OCH RÖR TILL EN JÄMN SMET
FÖRDELA I FORMEN
GRÄDDA MITT I UGNEN I 175 GRADER CA 30 MINUTER
KÄNN MED EN STICKA DEN SKA INTE VARA KLADDIG
LÅT SVALNA
CHOKLADGRÄDDE
VISPA GRÄDDEN GANSKA HÅRT
SMÄLT CHOKLADEN OCH VÄND NER DEN I VISPGRÄDDEN
SERVERA GRÄDDEN TILL KAKAN
GARNERA EV MED LITE HACKAD CHOKLAD OCH RIVEN KOKOS