4 PORTIONER
500 G KASSLER
1 LITEN PURJOLÖK
1 RÖD PAPRIKA
1 VITLÖKSKLYFTA RIVEN ELLER PRESSAD
100 G CHAMPINJONER
1,5 DL VITT VIN ELLER VITT MATLAGNINGSVIN
5 DL CREME FRAICHE
3 TSK PAPRIKA PULVER ELLER EFTER SMAK
2 MSK CURRY ELLER EFTER SMAK
1 HÖNSBULJONG TÄRNING
2 MSK CHILISÅS
STRIMLA OCH HACKA ALLA INGREDIENSER
FRÄS PURJOLÖK OCH PAPRIKA I CURRY OCH SMÖR
LÄGG I SVAMP, VITLÖK OCH KASSLERN
STRÖ PÅ PAPRIKAPULVER, SALT OCH LÄGG I BULJONGTÄRNINGEN OCH CHILISÅSEN
SPÄD MED VIN/VATTEN OCH LÄGG I CREME FRAICHE
LÅT PUTTRA PÅ SVAG VÄRME I 5-10 MINUTER
SMAKA AV MED EV. MER SALT